"Je vskutku zajímavé, jaké krásné věci dokážeme vytvořit, a kolik z nich bylo zničeno kvůli těm špatným..."

Klap, klap... Annia má něco nového na sebe. :-)

24. října 2009 v 0:24 | Annia |  (tý)Deníček / aktualitky
Tak jsem si zas konečně koupila něco na sebe. :-) Dvě kabelky, šátek, a... botky co mi jdou nazout! :-))


Jedna malinká, černá a hezká kabelka, druhá bílá, středně velká a ještě hezčí! Když tedy pominu to, že černá je jednou z mých dvou nejoblíbenějších barev, ale i tak je hezčí. :-) S jejich nošením ale počkám, až budu vypadat lépe, aby se ke mně hodily. ;-)

Ten řečený šátek není až tak šátek, spíš sukně? Nebo "plášť" přes ramena? Nebo nevím cosi. (Ne, foto nebude, dokud budu vypadat tak, jak vypadám. ;-) ) Ještě nevím, jak a kdy tuto záhadnou věc použiju, ale na první pohled mě zaujala, i když jsem chvilku váhala, nakonec jsem si to koupila. Je to určitě kouzelné. :-D (Proč si to myslím? Prostě si to myslím! :-P)

A nakonec to nejdůležitější. Konečně jsem sehnala botky, které vypadají skvěle, a dokonce mi i padnou na moje obří tlapy! Jejich velikost je (překvapivě) 41, což je na nich napsáno. Mají tvar do špiček a středně velký podpatek. A při chůzi dělají "klap, klap, ..." a celkem hlasitě! :-P Je záhada, jak se mohly do těchto bot moje tlapy 45-6 vejít (i když kapku tlačí). Krom toho mě ten pocit a zvuk naplnil takovou zvláštní energií, měla jsem takový zvláštní pocit. Myslím si, že jsou taky kouzelné. I ta prodavačka v tom obchodě se tak hezky a záhadně usmívala. :-) Hned po koupi jsem si je nazula, a sundala až doma (2 km na nádraží, 1,5 hodiny ve vlaku, 2,5 km domů, a to jsem měla podpatky poprvé :-o ).

Podle mých odhadů je alespoň jedna z těch kabelek taky kouzelná. Můj šestý smysl mi říká, že ve spojení s těmi botami při lepším vzhledu budou mít střední magnetické kouzlo, v případě ještě lepšího vzhledu a kouzla osobnosti pak možné elektrické účinky. - Pokud jste toto nepochopili, nezoufejte, jsou to jen moje soukromé neopodstatněné úvahy. ;)

Zdraví nyní relativně šťastná čarodějka Annia. ^_^

Komentáře

1 Andy Andy | 24. října 2009 v 10:33

Prima, mam radost. Doufám ze si zmíněné věci vezmeš na setkání do Prahy. Ráda tě v nich uvidím. :-)

2 Annia Annia | Web | 24. října 2009 v 11:30

To je dobře, že máš radost, ale budu tě muset zklamat. Nejsem ještě tak hezká (kladně řečeno), abych se v nich mohla promenádovat po Praze. Kdyby si kadeřnice nazlomila ruku, tak mám aspoň účes, ale teď vypadám celkově fakt děsně (reálně řečeno). :-(


Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články